1
2
3

Prijs instellen

Max

Kersttrui

Wilt u deze Kerst ook in een kersttrui lopen? U bent niet de enige, want vorig jaar had bijna 1 op de 10 Nederlanders een kersttrui! Dit jaar zullen dat er nog meer zijn, de hype wordt steeds groter. Met een leuke kerstsweater kan je dit jaar overal aankomen. Ze worden op de werkvloer rond de kerstdagen gewaardeerd en dit zal helemaal het geval zijn op de vrijdag middag borrel of natuurlijk de kerstborrel. 

 

Kersttrui in Nederland

Een aantal jaar geleden was het bijna niet mogelijk om een kersttrui in Nederland te bemachtigen. Nu is dat gelukkig heel anders! Wij waren er al vroeg bij en onze collectie is steeds groter geworden. Nu hebben we bijna 100 truien op onze website! Dat is bijna net zoveel als de gemiddelde kleding webwinkel aan kleding heeft. Bij ons is er dus genoeg keus, dat kunnen we u verzekeren. We onderscheiden ons niet alleen met de grote keuze, maar onze prijzen zijn ook verrassend laag. Wanneer u de kersttruien gaat bekijken zult u er al tussen zien staan vanaf €9,95! Dit zult u bij geen enkele andere webwinkel zien. Wij leveren namelijk zeker niet in op kwaliteit en importeren geen truien van buiten Europa. Hierdoor zijn producten ook nooit langer dan enkele dagen uitverkocht. We kunnen namelijk snel aan nieuwe voorraad komen. Mocht een product toch al lange tijd niet op voorraad zijn, dan kan het zo zijn dat het product niet meer leverbaar is en het uit ons assortiment zal gaan. Maar terug naar het onderwerp: de kersttrui in Nederland. De kersttrui verschijnt nu ook regelmatig in de media. Zo zijn ze vaak op televisie te bewonderen in leuke shows of series. Daarnaast zijn er evenementen in december waar het verplicht is om een kersttrui te dragen. Zo was er vorig jaar een super leuke ugly christmas sweater run georganiseerd in het vondel park te Amsterdam en die zal er dit jaar weer zijn! Ook zijn er veel scholen die een feest houden met als dresscode de kersttrui. Genoeg evenementen en momenten wanneer je de kersttrui dus kan dragen!

 

Kersttruien van Only Trends

In dit stuk kunt u informatie vinden over onze truien. We hebben heel veel verschillende modellen en niet voor alle truien geldt hetzelfde. Bij elk product zal alles vermeld staan wat u moet weten. Bijvoorbeeld wanneer een kersttrui groot of klein valt zal dit vermeld staan bij het specifieke product. De maten en voorraad kunt u ook bij het item vinden. Onze levertijd is over het algemeen 1 werkdag, mocht dit niet het geval zijn voor een product, dan zal dit ook netjes vermeld staan! Let dus altijd even goed op op de productpagina. Zo goed als al onze truien zijn gemaakt van acryl, wat zorgt voor een lekker warme kersttrui met goede pasvorm. Onze truien hebben over het algemeen een normale pasvorm. Wanneer een product wat wijder of strakker is, kunt u dit zien op de foto en meestal vermelden we dit bij het product. Mocht u nog vragen hebben dan horen we het graag. 

Wanneer u geen vragen heeft, kunt u starten met het shoppen voor uw kersttrui!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »